Koble av, koble deg på naturen
- Naturnær glamping

Hos oss kan du leie to luksuriøse canvastelt med dobbeltseng og vedovn. I teltene kan du sitte i lydene fra skogen og nyte en kopp nylaget kaffe eller gå tur i nærheten. Ligge i teltet ved den sprakende ilden og høre regnet tromme mot teltduken. Alt etter hva slags vær det er. Når det er klarvær: hvor lenge er det siden du lå på rygg og bare så på himmelen gjennom trekronene, eller på stjernene? Teltene ligger i nærheten av hverandre med et lite skogholt imellom, slik at de oppleves privat , men samtidig kan passe for to familier som ønsker en felles opplevelse.

Du bor i et romslig canvastelt. Utenfor har du platting med stoler der du kan sitte og nyte en kopp nylaget kaffe. I teltet er ei futonseng som kan gjøres om til sofa med komfortable dundyner. Er dere fler enn to personer setter vi inn gjestesenger. Teltet er utstyrt med kjele til å koke vann, presskanne, termos, bestikk, glass, kopper og fat. Du vil finne en fyllt vanndunk i teltet ved ankomst, dette kan brukes både til drikkevann og vask. Det er tepper, puter og ulike skinn for koselig stemning og bøker og kortstokk for hyggelige stunder. Telys, lysslenker og en solcelledrevet lampe gir deg lys i teltet, men ta gjerne med din egen hodelykt eller lommelykt. Varmekilden i teltet er en vedovn. Det blir fort kjølig i teltet, men heldigvis også fort varmt. Det er ikke wifi og selvfølgelig ikke tv i teltet, her kan du koble av fra det digitale liv og medier for ei stund. Mobiler kan ved behov lades på lykt som også fungerer som batteribank..

Du vil oppleve noe av det trøndersk vær og natur har å by på. Høst/ vinter er dette plassen for deg som ikke er avhengig av varmepumpe, men som liker å kjenne på den kjølige lufta og som søker en mulighet til å kjenne på kontrastene som årstidene har å by på, samtidig som du bor komfortabelt.

I sesongen for sanking fra mars til oktober er det mulig å lære mer om ville nyttevekster i sammenheng med overnatting.

Rett ved teltene er en grillplass med ildsted og sitteplasser under canvasduk. Denne kan du bruke under hele oppholdet.

“Kjempefint sted, nydelig natur og omgivelser. Den beste måten å koble av helt på, midt i skogen.”

“Anbefales på det sterkeste! Magisk sted med flott vertsskap. Fantastisk for både liten og stor! “

Vi bor midt i en av Norges flotteste matregioner og den vil vi gjerne gi deg en smak av, med oppholdet får du derfor en matkurv med produkter fra noen av de flotte matprodusentene vi har her på Inderøy. Denne kan du spise som kveldsmat, frokost eller ta med hjem som gave til venner og familie om du ønsker det.

“Dette var akkurat så koselig som vi trodde på forhånd. Veldig bra tilrettelagt for en behagelig opplevelse i skogen, for både voksne og barn!”

Bestill glamping her:

Marker innsjekkingsdato i kalenderen og fyll ut skjemaet. Booking må gjøres minimum 24 timer før innsjekk.

Bjørkecampen
Laster kalender...
- Tilgjengelig
 
- Reservert
 
- Avventer behandling

Fornavn*:

Etternavn*:

Epost*:

Telefon*:

Eventuellt gavekort nr:

Antall besøkende*:

Av disse, antall barn:

Betalingsmetode*:

Faktura-adresse/Andre opplysninger:

Grancampen
Laster kalender...
- Tilgjengelig
 
- Reservert
 
- Avventer behandling

Fornavn*:

Etternavn*:

Epost*:

Telefon*:

Eventuellt gavekort nr:

Antall besøkende*:

Av disse, antall barn:

Betalingsmetode*:

Faktura-adresse/Andre opplysninger:

Du får:

  • Dobbeltseng med dundyner og sengeklær
  • Mulighet for to ekstra senger oppredd
  • Matkasse med lokale kvalitetsprodukter
  • Grillplass til fri benyttelse under hele oppholdet
Pris: kr 2300,- per natt i ukedager og kr 2500,- per natt på helg (fredag og lørdag).
Pris i høysesong ( 20. Juni – 20. August) kr 2500,- per natt.
 
Pris for påfølgende natt er kr  1840,- (ukedag) og kr 2000,- (helg og høysesong). For mer enn 2 personer, tillegg Kr 200,- per ekstra person per natt.
 
Innsjekk fra kl 14, utsjekk før kl 12. Ta gjerne kontakt på epost eller tlf 95087544/92044906 hvis du ønsker mer informasjon.

 

 

Inderøy byr på et mangfold av aktiviteter, lokalmat og flott natur og kulturlandskap. I umiddelbar nærhet av teltet er et stort nettverk av turstier og gapahuker. Er det gode forhold om vinteren går det skiløype rett ved, og en kan gå på skøyter på tjønna rett borti skogen. Vi ligger ikke langt fra Den Gylne Omvei som er et samarbeid mellom reiselivsaktører i Inderøy og en eventyrlig reise gjennom området. Du kan lese mer på dgo.no. Hvorfor ikke ta med sykkel? De mange små veiene på Inderøya er perfekt for sykkelturer.