Koble av, koble deg på naturen

Hos oss kan du leie to luksuriøse canvastelt med dobbeltseng og vedovn. I teltene kan du sitte i lydene fra skogen og nyte en kopp nylaget kaffe eller gå tur i nærheten. Ligge i teltet ved den sprakende ilden og høre regnet tromme mot teltduken. Alt etter hva slags vær det er. Når det er klarvær: hvor lenge er det siden du lå på rygg og bare så på himmelen gjennom trekronene, eller på stjernene? Teltene ligger i nærheten av hverandre med et lite skogholt imellom, slik at de oppleves privat , men samtidig kan passe for to familier som ønsker en felles opplevelse.

Du bor i et romslig canvastelt. Utenfor har du platting med stoler der du kan sitte og nyte en kopp nylaget kaffe. I teltet er ei futonseng som kan gjøres om til sofa med komfortable dundyner. Er dere fler enn to personer setter vi inn gjestesenger. Teltet er utstyrt med kjele til å koke vann, presskanne, termos, bestikk, glass, kopper og fat. Du vil finne en fyllt vanndunk i teltet ved ankomst, dette kan brukes både til drikkevann og vask. Det er tepper, puter og ulike skinn for koselig stemning og bøker og kortstokk for hyggelige stunder. Telys, lysslenker og en solcelledrevet lampe gir deg lys i teltet, men ta gjerne med din egen hodelykt eller lommelykt. Varmekilden i teltet er en vedovn. Det blir fort kjølig i teltet, men heldigvis også fort varmt. Det er ikke wifi og selvfølgelig ikke tv i teltet, her kan du koble av fra det digitale liv og medier for ei stund. Mobiler kan ved behov lades på lykt som også fungerer som batteribank..

 

Du vil oppleve noe av det trøndersk vær og natur har å by på. Høst/ vinter er dette plassen for deg som ikke er avhengig av varmepumpe, men som liker å kjenne på den kjølige lufta og som søker en mulighet til å kjenne på kontrastene som årstidene har å by på, samtidig som du bor komfortabelt.

 

I sesongen for sanking fra mars til oktober er det mulig å lære mer om ville nyttevekster i sammenheng med overnatting.

 

Rett ved teltet er en grillplass med ildsted og sitteplasser under canvasduk. Denne kan du bruke under hele oppholdet.

“Kjempefint sted, nydelig natur og omgivelser. Den beste måten å koble av helt på, midt i skogen.”

“Anbefales på det sterkeste! Magisk sted med flott vertsskap. Fantastisk for både liten og stor! “

Vi bor midt i en av Norges flotteste matregioner og den vil vi gjerne gi deg en smak av, med oppholdet får du derfor en matkurv med produkter fra noen av de flotte matprodusentene vi har her på Inderøy. Denne kan du spise som kveldsmat, frokost eller ta med hjem som gave til venner og familie om du ønsker det.

“Dette var akkurat så koselig som vi trodde på forhånd. Veldig bra tilrettelagt for en behagelig opplevelse i skogen, for både voksne og barn!”

Se mer og book overnatting her: