Kurs på Inderøy

Har du lyst til å oppleve hva naturen har å by på av råvarer og få erfaring med å bruke dem i din matlaging? Villnis arrangerer kurs, workshops og andre opplevelser på småbruket Venåsen i Inderøy.

Som deltaker får du ikke bare høre om spiselige ville vekster, men også se dem i sitt rette element, smake på dem og tilberede et måltid med dem. Praktisk erfaring og gode opplevelser er en veldig viktig nøkkel til læring.

Villnis har fokus på gode mat- og naturopplevelser og møter mellom folk.

 

Kursplass til leie

Har du eller noen du kjenner ferdigheter innen håndverk, friluftsliv, naturbruk, matkultur eller et annet relatert tema og lyst til å lære bort? På Venåsen har vi lokale til leie for de som har lyst til å holde kurs.

Vi kan tilby hyggelig og velutstyrt møterom med prosjektor, wifi, kaffe/ te, servise, toalett, uteområde og gode parkeringsmuligheter. Om ønskelig kan også uteområde med ildsted og utstyr for grilling benyttes. Vi tilbyr overnatting for kursholder og andre uteområder om kurset trenger det. Ditt kurs får markedsføring gjennom våre kanaler.

Villnis kommer til deg

Representerer du en gruppe eller forening som er interessert i en felles opplevelse og kunnskapsøkning rundt sanking og bruk av ville nyttevekster til mat?  Vi kommer gjerne til dere og leder kurs. Vi skreddersyr opplegg etter dine behov og interesser. Kurs i matlaging med ville vekster har vi før holdt rundt omkring i landet, fra Bulandet og Værlandet i vest til Lofoten i nord.

 

Planlagte kurs

No Events are found.

Smakebiter fra tidligere kurs